Store travkonkurranser

5899463-harness-racing-racing-horses-harnessed-to-lightweight-strollers

De travinteresserte gleder seg alltid til sommeren, med raske baner og herlige folkefester på lokalbanene. Neste storløp er Jarlsberg Grand Prix stevnet i Tønsberg i perioden 2. til 5. juli.

Oslo Grand Prix på Bjerkebanen endte med norsk seier, og nå håper det norske travpublikummet på nye norske triumfer. Neste storløp er i Tønsberg under Jarlsberg Grand Prix i juli, men også flere lokalbaner har åpent hele sommeren med herlige spill og forhåpentligvis store premier i vente.

Momarken holder åpent hele juli

Mange av lokalbanene holder dessverre stengt i sommer, men Momarken Travbane på Mysen tilbyr løp hver tirsdag i hele juli og august. Neste V75 stevne er heller ikke lenge til, nemlig lørdag 15. august. Da er det bare å håpe på at jackpotten har vokst seg stor i løpet av sommeren. På tirsdagene kan man spille V65 hos Norsk Risktoto, men også flere av de seriøse aktørene på nettet tilbyr nå i sommer spill til løpene i Norge. Et av dem er Betsafe, som også har fått med seg at omsetningen på trav i Norge har gått betraktelig ned på grunn av dårlige vilkår for spillerne hos Norsk Rikstoto. Tidligere i sommer har flere baner gått ut og sagt at driften er så dårlig at banene risikerer å måtte stenge. Det er ingen tvil om at den nye styrelederen i Norsk Rikstoto, Jan Petter Sissener, må ta tak, og kanskje er et samarbeid med de utenlandske selskapene et alternativ.

Godt besøkt om sommeren

En bane som blir godt besøkt om sommeren er altså Momarken Travbane. Banen ligger i Mysen i Eidsberg kommune og har lange tradisjoner med løp helt tilbake i 1920 årene. Banen blir besøkt av turister, både fra Norge og Sverige i løpet av sommeren. Bare et steinkast unna oppløpet på travbanen blir også det kjente arrangementet Momarken-dagene arrangert, med et flott tivoli, ulike konserter og et flott marked. Dette kommer til å bli fantastiske festdager, hele sommeren.